Wie is LISA

 

Wij zijn Sacha Donia-Buck (l) en Laura van Dullemen (r) en samen zijn wij LISA! Afgestudeerd als bouwkundig architecten en sinds een aantal jaren actief als interieurontwerpers/projectmanagers. 

Heeft u plannen om uw bedrijfsinrichting te vernieuwen? Dan kunnen wij u helpen! LISA maakt niet alleen een mooi en functioneel ontwerp, maar wij creëren ook draagvlak binnen uw organisatie en zorgen ervoor dat het project wordt gerealiseerd zoals het bedoeld is; functioneel, met de juiste kwaliteit, volgens planning en binnen budget! 
 
LISA’s aanpak betekent investeren in een goede voorbereiding. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot een beter eindresultaat en minder kosten in de uitvoering. Een (her)huisvestingsproject is complex, het is LISA’s missie om u in dit traject te helpen van begin tot het eind. Van het opstellen van een programma van eisen tot het aansturen van de aannemer.

Dus wilt u uw kantoor, praktijk of zorginstelling restylen of verbouwen? En zoekt u een partij met visie die u kan helpen? Neem contact op met LISA!

 

Wij werken ook voor