There is no place like work!

 
Evabloem_LISA_Petplan-063.jpg

Petplan

Dierenverzekeraar Petplan verhuisde medio 2018 naar de 1e verdieping van het Quarter Podium in Amsterdam Sloterdijk. Een gedroomde opdracht voor LISA; van A tot Z zijn we in het proces betrokken geweest!

 
kleur roze visitekaartjes.jpg
 
Evabloem_LISA_Groepspraktijk-Stolwijk-012.jpg

Groepspraktijk stolwijk

Eind 2016 werd deze nieuwe huisartsenpraktijk met apotheek in Stolwijk opgeleverd. Door de aangebrachte scheiding tussen de 'drukke patiëntenzone' en 'rustige werkzone', met de wachtruimte als schakel, is een prettige werkomgeving voor de medewerkers ontstaan.

 
kleur roze visitekaartjes geel.jpg
 
Evabloem_LISA_Nederland-Schoon-022.jpg

Nederland Schoon

Samen met Honkkwadraat realiseerde LISA in 2017 het nieuwe kantoor van Nederland Schoon in het monumentale Bylandt Huis in Den Haag (Turn key).

 
kleur roze visitekaartjes dblauw.jpg
 
Evabloem_LISA_Dierenbescherming-013.jpg

Dierenbescherming

In 2016 heeft LISA het ontwerp gemaakt voor de nieuwe kantoorlocaties van de Dierenbescherming. Hun strategie ‘samenwerken aan meer dierenwelzijn’ is vertaald naar een kantoor waarin medewerkers flexibel en activiteitgericht werken.

 
kleur lroze visitekaartjes.jpg
 
KNB_LISA_Evabloem-fotografie-0026.jpg

KNB

Voor de KNB heeft LISA een activiteitgerichte werkomgeving ontworpen, gebaseerd op een flexibel vlekkenplan. Open en dichte ruimten worden afgewisseld, waarin men elkaar ontmoet, geconcentreerd kan werken of overleggen.

 
kleur roze visitekaartjes dgroen.jpg
 
cafe entree 04AANGEPAST.jpg

Heineken

CafE

LISA werkt al een aantal jaar als ontwerper en bouwkundig projectmanager voor Heineken en Vrumona. Zie hier één van de laatste projecten die we hebben begeleid vanuit het facilitair projectenbureau; Cafe Entrée! Een eigentijdse plek in de bestaande entreehal waar medewerkers elkaar ontmoeten en waar gasten gastvrij worden ontvangen met een kop koffie.

 
kleur grijs visitekaartjes.jpg
 
0033-NSR_evabloem-fotografie.jpg

NSr Den Haag

In 2014 is dit kantoor voor NS Reizigers Den Haag geopend, het was de pilot voor NS op het gebied van 'Het Nieuwe Werken' (NS Next).

 
kleur roze visitekaartjes drood.jpg
 
projectenoverzicht.jpg

Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum vroeg LISA om een paar ‘ingrepen’ te ontwerpen voor het stadhuis. Ten eerste is een 'netwerktuin' gerealiseerd om samenwerking te bevorderen op de projectmanagementafdeling.

 
kleur roze visitekaartjes lblauw.jpg
 
_DSC3568.jpg

NSR Rotterdam

In dienst van Royal HaskoningDHV - NPC heeft Laura in 2011 en 2012 gewerkt aan het ontwerp voor de huisvesting van NS Reizigers in Rotterdam. Vanuit een uitgebreid PvE maakte zij diverse vlekkenplannen.

 
kleur roze visitekaartjes geel.jpg